Europa Conference League

Μίσιτς: «Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ - Στο χαρτί φαίνεται ωραίο το 2-0, αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους 16 του Conference League.

Δηλώσεις ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε ο μέσος της κροατικής ομάδας, Γιόσιπ Μίτσιτς, ο οποίος μίλησε για τις μέρες που φορούσε τη φανέλα των Θεσσαλονικιών, ενώ πρόσθεσε ότι το προβάδισμα των φιλοξενούμενων μπορεί να φαίνεται ωραίο, αλλά μπορεί να χαθεί και πολύ εύκολα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Ντινάμο:

Για την επιστροφή του στο γήπεδο της Τούμπας: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Τούμπα. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, έφυγα με χαρά και γυρίζω με χαρά».

Για το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που τους έχω πει αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να δώσουμε προσοχή στα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα».

Για το προβάδισμα που απέκτησε η Ντιναμό από το πρώτο παιχνίδι: «Στο χαρτί φαίνεται ωραίο το 2-0, αλλά χάνεται πολύ εύκολα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη σύγκριση του Maksimir με την Τούμπα; «Από τα παλαιότερα γήπεδα, αλλά και τα δύο έχουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Για την εικόνα που πρέπει να δείξει η Ντινάμο στη ρεβάνς: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x